“Є суттєвий потенціал для просування українських сил на фронті”, – Зеленський провів засідання Ставки (ВІДЕО)


05:3422.07.2022

На засіданні Ставки верховного головнокомандувача учасники обговорили збільшення інтенсивності ударів по російських окупантах, погодившись, що є суттєвий потенціал для просування українських сил на фронті. Про це у своєму новому відеозверненні повідомив президент Володимир Зеленський.

На засіданні було заслухано доповіді керівника Головного управління розвідки Кирила Буданова, голови Служби зовнішньої розвідки Олександра Литвиненка, Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного, міністра оборони Олексія Резнікова, а також міністра внутрішніх справ Дениса Монастирського.

Безпосередньо з передової підключався до засідання генерал-полковник Олександр Сирський, командувач Сухопутних військ.

“Обговорили поточну ситуацію на передовій навколо України. Визначили завдання щодо деяких тактичних напрямків для посилення наших позицій. І дуже предметно опрацювали питання про постачання новітніх озброєнь до військ – потрібно ще збільшити інтенсивність ударів по ворогу”, – зауважив Зеленський.

За його словами, учасники засідання погодилися, що є суттєвий потенціал для просування українських сил на фронті та завдання окупантам нових відчутних втрат.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube