Миколаївщина забезпечила майже 129 мільйонів гривень військового збору


19:2820.03.2024

За 2 місяці 2024 року внесок платників військового збору Миколаївщини до державного бюджету склав майже 129 млн гривень.

Про це повідомили в ГУ ДПС у Миколаївській області, передає Інше ТВ.

«Зважаючи на ситуацію в країні, надходження військового збору від представників усіх сфер економіки регіону свідчить про сумлінність платників податків-роботодавців, які виплачують легальну заробітну плату найманим працівникам, відповідно з якої утримують та перераховують до бюджету військовий збір. Сплата військового збору забезпечує Збройні Сили України необхідними коштами, які допоможуть якнайшвидше подолати ворога і вибороти довгоочікувану перемогу», – зазначив виконуючий обов’язки начальника ГУ ДПС у Миколаївській області Роман Корнєв.

Як нагадують податківці, військовий збір утримується з доходів фізичних осіб, які підлягають оподаткуванню. Зокрема, це заробітна плата, іноземні доходи, суми винагород та інших виплат, нарахованих відповідно до умов цивільно-правового договору, пасивні доходи, у тому числі, роялті, дивіденди, страхові виплати та інші.

Головне управління ДПС у Миколаївській області звертається до роботодавців з проханням своєчасно та у повному обсязі  сплачувати податки до бюджету, у тому числі, військовий збір. Сплата військового збору є почесним внеском кожного громадянина у підтримку боєздатності Збройних сил України.

Як повідомляло Інше ТВ, До місцевих бюджетів Миколаївщини надійшло понад 324 млн грн єдиного податку



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube