Наглядову раду Укроборонпрому очолив Давід Ломджарія


14:2417.01.2024

Вчора, 16 січня, головою Наглядової ради Акціонерного товариства «Українська оборонна промисловість» було обрано Давіда Ломджарію, який є представником держави від Міністерства оборони України.

Про це повідомили в «Укроборонпромі», передає Інше ТВ.

Серед основних функцій Голови наглядової ради: скликання засідання, організація плану роботи ради та контроль його виконання, утворення комітетів і координація їх діяльності, підготовка річного звіту наглядової ради та інші повноваження, передбачені Статутом Товариства та положенням про наглядову раду.

Як зазначається в повідомленні, «пан Ломджарія з лютого 2022 року є членом наглядової ради АТ «Укрзалізниця», де зробив чималий внесок у реалізацію реформи корпоративного управління, зокрема забезпечення прозорості діяльності, впровадження практик відповідального ведення бізнесу та підзвітності. Давід Ломджарія має більш ніж 25-річний досвід успішної роботи з компаніями зі списку Fortune 500 та великими міжнародними фінансовими установами».

Окрім призначення голови Наглядової ради, також було сформовано комітети та затверджено графік проведення засідань у 2024 році.

Як повідомляло Інше ТВ, 29 грудня 2023 року Кабмін затвердив наглядову раду АТ «Українська оборонна промисловість» («Укроборонпрому»). Хто в ній?



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube