Завдяки аналітиці ДПС Миколаївщини щодо тіньових доходів у 2023 році відкрито 22 кримінальних провадження


14:5908.01.2024

У 2023 році працівниками відділу запобігання фінансовим операціям, пов’язаним з легалізацією доходів, одержаних злочинним шляхом, ГУ ДПС у Миколаївській області підготовлено 45 висновків аналітичних досліджень щодо виявлення підозрілих фінансових операцій, які можуть бути пов’язані з легалізацією доходів, одержаних злочинним шляхом, або фінансуванням тероризму, та їх учасників.

Про це повідомили в ГУ ДПС у Миколаївській області, передає Інше ТВ.

Зокрема, 6 висновків аналітичних досліджень складено за вимогою Управління стратегічних розслідувань в Миколаївській області Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України, 1 висновок – за вимогою Державного бюро розслідувань в Миколаївській області, 2 висновки – на вимогу Управління СБУ в Миколаївській області, 10 висновків – за вимогою Миколаївської обласної прокуратури та 26 висновків складено за власною ініціативою.  

За результатами відпрацювання аналітичних досліджень передано матеріали до правоохоронних органів, у т. ч. до управління стратегічних розслідувань в Миколаївській області Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України – 12 висновків, до Миколаївської обласної прокуратури – 26 висновків, до Державного бюро розслідувань в Миколаївській області – 1 висновок, до Управління СБУ в Миколаївській області – 2 висновки, до Територіального управління Бюро економічної безпеки України – 4 висновки. 

На підставі переданих до правоохоронних органів матеріалів було відкрито 22 кримінальних провадження та приєднано матеріали до 10 кримінальних проваджень.

Як повідомляло Інше ТВ, фахівці Управління Південного офісу Держаудитслужби в Миколаївській області за 2023 рік виявили на Миколаївщині порушень у сфері закупівель на 1,5 млрд. грн.



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube