Українці купили сіль “Міць. Українська кам’яна” на понад 58,5 млн гривень


15:0127.03.2023

Завдяки проєкту “Міць. Українська кам’яна” вдалося зібрати понад 58 500 000 гривень через UNITED24 на дрони-камікадзе для Головного управління розвідки.

Про це повідомив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров, пише ЛБ.

За його словами, тепер розвідка отримає понад 2 200 безпілотників FPV.

“Це стало можливим завдяки кожному, хто придбав свою пачку міці. А також внескам наших донорів та бізнесу, який більше року безупинно підтримує армію”, – зазначив Федоров.

Наприкінці проєкту Rozetka та Сільпо взяли на себе частину витрат на собівартість солі. Другу частину покрили донори UNITED24. Тож кожна гривня збору (500 гривень з кожної пачки) направляється на дрони-камікадзе.

Окрім того, понад 8 млн гривень зібрали завдяки розіграшу п’яти пачок солі з автографом начальника ГУР Кирила Буданова.

Нагадаємо, до річниці повномасштабного вторгнення “Артемсіль” та фандрейзингова платформа UNITED24 презентували спеціальну партію солі. “Міць. Українська кам’яна” розфасована у пачки по 200 грамів. Всього партія складається зі 100 000 пачок, адже вдалося знайти 20 тонн солі, видобутої в шахтах Соледара.

“Міць. Українська кам’яна” з’явилась у продажу 21 лютого в мережі “Сільпо”, а також онлайн на ROZETKA. Увесь прибуток – 465 гривень з кожної пачки – буде направлений на формування флотилії дронів-камікадзе для ГУР.

Читайте: Начальник Миколаївської ОВА виставив на аукціон пачку «Артемсолі», випущену 24 лютого 2022 року (ВІДЕО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube