Поліція передала на фронт 315 тис. пачок цигарок, вилучених під час операції «Акциз»


09:5712.01.2023

Нагадаємо, що за наказом міністра внутрішніх справ Дениса Монастирського, Національна поліція України проводить операцію «Акциз». Основна мета – припинити нелегальні операції на ринках пального та тютюнових виробів. За результатами її проведення оперативники Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції спільно з прокуратурою Львівської області припинили діяльність підпільного цеху та вилучили тютюнову продукцію

У червні 2022 року організаторів нелегального бізнесу суд визнав винними та призначив покарання у виді позбавлення волі строком на 3 роки з конфіскацією майна. З огляду на те, що вилучена продукція відповідає усім стандартам якості, прийнято рішення про передачу цигарок на потреби Збройних сил України.

10 січня співробітники Департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції передали військовим 315 тисяч пачок цигарок на 20 млн грн. (Сума вказана середньоринкова? Бо виходить 63,5 грн. за пачку, що навряд є собівартістю, – ІншеТВ).

Правоохоронці продовжують вживати заходів, аби вилучені активи та продукція відповідної якості у фігурантів кримінальних проваджень пішла на потреби ЗСУ та відбудову інфраструктури.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube