Єдину державну електронну систему у сфері будівництва введено в експлуатацію


16:4503.12.2022

З 1 грудня 2022 року Єдина державна електронна система у сфері будівництва функціонує в режимі так званої «промислової» експлуатації.

Цей крок передбачений розпорядженням Кабінету Міністрів України № 565 від 20 травня 2020 року “Про затвердження плану заходів щодо створення та запровадження Єдиної державної електронної системи у сфері будівництва”.

Про це повідомляє Урядовий портал, передає Інше ТВ.

Відповідно до визначених законодавством умов буде продовжено розвиток нових інструментів та електронних сервісів у ЄДЕССБ. Зокрема, нових автоматизованих робочих місць користувачів, розширення автоматичних перевірок та покращення внутрішньої навігації.

Звертаємо увагу, що частина функціоналу публічного порталу ЄДЕССБ обмежена на період дії в Україні правового режиму воєнного стану.

Єдина державна електронна система у сфері будівництва розроблена Міністерством розвитку громад і територій у співпраці з Міністерством цифрової трансформації за підтримки проекту USAID/UK aid «Прозорість та підзвітність у державному управлінні та послугах/TAPAS».

Як повідомляло Інше ТВ, В Україні стартує експериментальний проєкт Цифрової системи управління відбудовою транспортної інфраструктури



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube