“Нафтогаз” попереджає, що платіжки за травень затримуються


15:3819.06.2022

У зв’язку із різким збільшенням кількості клієнтів у “Нафтогазі” затримують платіжки за травень. Вони будуть доступні онлайн після 20 червня.

Про це повідомляється на сайті НАК, пише ЛБ.

“Через те, що більшість постачальників газу побутовим споживачам не виконують свої функції, з 1 травня 2022 року понад 8,8 млн українських домогосподарств отримували газ від “Нафтогазу”. Саме тому, рахунки за спожитий газ у попередньому періоді мають бути оплачені на рахунки ГК “Нафтогаз України”. У ситуації, що склалася, процес формування рахунків за травень дещо затримується”, – йдеться в повідомленні.

Таким чином, рахунки за спожитий газ будуть доступні клієнтам після 20 червня, в особистому кабінеті my.gas.ua та чатботах GASUA.

Друковані платіжки “Укрпошта” доставить вже після 25-го числа поточного місяця і лише в тих регіонах, де відсутні активні бойові дії.

У “Нафтогазі” також нагадали, що кожен новий клієнт має отримати номер особового рахунку. Для цього необхідно перейти в чатбот GASUA у Viber, Telegram або NaftogazGasSupply у Facebook Messenger та ввести ЕІС-код (16 символів).

EIC – це персональний газовий номер об’єкта газопостачання, який складається з 16 символів (латинських літер та цифр).

Також можна отримати особовий рахунок, звернувшись до контакт-центру ГК “Нафтогаз України”.

Читайте: Советник главы Нафтогаза на третьем месяце войны купил себе «Бентли» — его уволили после скандала



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube