Рашисти замінували виноградники виноробного господарства Трубецького на Херсонщині


15:3902.04.2022

Виноробне господарство князя П.М. Трубецького знаходиться у селі Веселе Херсонської області на території, що тимчасово контролюється окупантами, тому робота підприємства на даний момент паралізована.

Про це йдеться у повідомленні виноробні на сторінці у Facebook

Частково понівечено обладнання лабораторії, майно ресторану та магазину. Виробнича частина виноробні лишається неушкодженою.

Доступ до виноградників заміновано, тому ми не маємо змоги проводити сільськогосподарські роботи, такі як підрізку лози тощо.

Співробітники виноробні не постраждали. Люди, які працюють разом з нами – це найбільша цінність, і ми дбаємо про їх безпеку. Саме тому наразі це вся інформація, якою ми можемо на даний час поділитися. Просимо нас зрозуміти та утриматись від уточнюючих питань та розпитів щодо подробиць.

На даний момент ми не можемо здійснювати прямий продаж нашої продукції через відсутність доступу до нашого складу в Гостомелі. Шукайте наші вина на полицях магазинів та у картах ресторанів у містах на населених пунктах, де дозволений продаж алкоголю.

Наша продукція в обмеженому асортименті та кількості є у наших партнерів та дистриб’юторів. Завдячуючи їх допомозі та сподіваючись на подальшу плідну співпрацю, у нас буде змога відправляти вина на конкурси та благодійні заходи.

Рашисти замінували виноградники виноробного господарства Трубецького на Херсонщині 1
Рашисти замінували виноградники виноробного господарства Трубецького на Херсонщині 3


© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube