Профком ГП “СМП “Октябрьск” призывает министра инфраструктуры не подписывать приказ о назначении Сечкина


16:4829.01.2016

Соответствующее письмо направлено в Министерство инфраструктуры. В нем сказано:

Шановний Андрію Миколайовичу!

На сьогоднішній день має факт проведення конкурсного відбору керівника державного підприємства «Спеціалізований морський порт «Октябрьск» з грубим порушенням законодавства, крім того призначення нового очільника нашого підприємства відбувалось під тиском на членів конкурсної комісії. Проведений 21.01.2016 конкурс викликав обурення не тільки працівників підприємства, а й широкого загалу суспільства. Переможцем обрано кандидата – конкурсна пропозиція якого не містить жодного критерію, показника, пропозиції з розвитку та управління підприємством, що в першу чергу є порушенням порядку проведення конкурсного відбору встановленого Постановою Кабінету Міністрів України від 03.09.2008 №777. Обрання конкурсної пропозиції Сєчкіна С.А. – найкращою є плювком в обличчя портовиків, зі сторони міністерства. Будь ласка, подивиться цю пропозицію! І подивиться на вимоги, що висувались до конкурсної пропозиції претендентів!

Ми розуміємо, що можливо, Вам вже байдуже що буде з підприємствами транспорту, після Вашої відставки, і цим користуються певні посадові особи міністерства, що мають особисту неприязнь до теперішнього керівника Басюка Олександра Григоровича, який не дозволяв «дерибан» майна підприємства приватними комерційними структурам чим ставлеником є Сєчкін С.А., який на конкурсі заявив про те що підприємство треба розділити та задати в оренду.

На сьогодні в обхід усіх передбачених законом процедур посадові особи міністерства намагаються «протовкнути» призначення Сєчкіна С.А. в.о. директора нашого підприємства. Закликаємо Вас не підписувати наказ про призначення Сєчкіна С.А. в.о. директора державного підприємства «Спеціалізований морський порт «Октябрьск», не порушувати закон.

Голова ПСП ДП «СМП «Октябрьск» Р.М. Олейник

12662039_817249971736886_1091484094840356933_n



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube