За посаду очільника Львівської митниці – $1млн., Волинської – $500 тис. Половину “заробленого” обіцяли Києву. Ділки затримані (ФОТО)


18:5904.07.2024

НАБУ і САП запобігли спробі групи осіб «поставити потрібних людей» на керівні посади в територіальних органах Державної митної служби для організації корупційних схем.

За даними слідства, 1 млн дол. США пропонували за посаду керівника Львівської митниці, а посади очільників Волинської і Чернівецької митниці оцінили в 500 тис. дол. США та 200 тис. дол. США відповідно.

Крім того, учасники групи розраховували на те, що керівництво Держмитслужби «не помічатиме» корупційні схеми на цих митницях в обмін на половину незаконно отриманих доходів.

Завдяки детективам НАБУ та прокурорам САП злочинним намірам вдалося запобігти.

За посаду очільника Львівської митниці - $1млн., Волинської - $500 тис. Половину "заробленого" обіцяли Києву. Ділки затримані (ФОТО) 1
За посаду очільника Львівської митниці - $1млн., Волинської - $500 тис. Половину "заробленого" обіцяли Києву. Ділки затримані (ФОТО) 5
За посаду очільника Львівської митниці - $1млн., Волинської - $500 тис. Половину "заробленого" обіцяли Києву. Ділки затримані (ФОТО) 3
За посаду очільника Львівської митниці - $1млн., Волинської - $500 тис. Половину "заробленого" обіцяли Києву. Ділки затримані (ФОТО) 6

Двом особам повідомили про підозру за ч. 2 ст. 15 ч. 4 ст. 27 ч. 4 ст. 369 КК України, ініціатора злочину затримано на підставі ст. 208 КПК України.

Нагадаємо: Українські митники вкладають мільйони не в гривні у нерухомість в Арабських Еміратах. Розслідування (ФОТО, ВІДЕО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube