У Миколаєві у місцевого мешканця вилучили 3 кг наркотиків та психотропів на майже 2,5 млн грн (ФОТО)


14:5123.05.2024

За процесуального керівництва Окружної прокуратури міста Миколаєва 27-річному жителю обласного центру повідомлено про підозру у незаконному зберіганні з метою збуту наркотичних засобів та психотропних речовин, в особливо великих розмірах (ч. 3 ст. 307 КК України).

Про це повідомили в Миколаївській обласній прокуратурі, передає Інше ТВ.

За даними слідства, підозрюваний за місцем свого проживання зберігав з метою збуту наркотичні засоби та психотропні речовини. Під час санкціонованих обшуків правоохоронці виявили та вилучили пакет із канабісом, різнокольорові згортки із наркоречовиною, великі zip-пакети з речовиною білого, зеленого кольору та кристалічною речовиною, згортки із порошкоподібною речовиною, порожні zip-пакети для фасування, електронні ваги, різнокольорові ізоляційні стрічки та мобільний телефон. 

Всього вилучено понад 3 кг психотропів та наркоречовини, серед яких: кокаїн, амфетамін, альфа-PVP та інші. Вартість вилученого за цінами «чорного ринку» складає майже 2,5 млн грн.

Усе вилучене направлено для проведення відповідних експертиз.

Фігуранта затримано  у порядку ст. 208 КПК України.

Наразі підозрюваному обрано запобіжний захід – тримання під вартою.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 12 років з конфіскацією майна.

Досудове розслідування здійснюють слідчі СВ МРУП ГУНП в Миколаївській області, оперативний супровід – управління боротьби з наркозлочинністю ГУНП в Миколаївській області.

Як повідомляло Інше ТВ, Двох турків засудили за перевезення з Ірану в Україну 190 кг героїну



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube