На Миколаївщині військовослужбовець намагався підкупити поліцейського $500: за що?


23:0007.05.2024

Таким чином, військовослужбовець намагався «вмовити» поліцейського не направляти до суду протокол, складений на нього за керування автівкою п’яним.

Про це повідомили в Спеціалізованій прокуратурі у сфері оборони Південного регіону, передає Інше ТВ.

За процесуального керівництва прокурорів Миколаївської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Південного регіону військовослужбовцю окремої інженерно-позиційної роти повідомлено про підозру у наданні неправомірної вигоди службовій особі (ч. 3 ст. 369 КК України).

За даними слідства, військовослужбовець, стосовно якого у квітні 2024 року було складено протокол про адміністративне правопорушення за ч. 1 ст. 130 КУпАП (керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння), запропонував начальнику відділу реагування патрульної поліції неправомірну вигоду за ненаправлення його до суду. Отримавши відмову, він наполегливо неодноразово озвучував свою пропозицію.  

1 травня 2024 року, після фактичного надання неправомірної вигоди в сумі 500 дол. США начальнику відділу, яке відбувалось під контролем правоохоронців, військовослужбовця було затримано в порядку ст. 208 КПК України.

Наразі йому готується клопотання до суду про обрання запобіжного заходу.

Досудове розслідування здійснюють слідчі Слідчого управління ГУНП в Миколаївській області, оперативний супровід ‒ Миколаївське управління ДВБ НП України. 

Як повідомляло Інше ТВ, Вимагали та одержали хабар у $1 тис. – у Миколаєві підозрюються двоє поліцейських (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube