Окупанти в Криму посилюють незаконні мобілізаційні заходи, працюють мобільні мобілізаційні бригади


16:2706.05.2024

В окупованому Криму, зокрема у Севастополі, окупанти посилюють незаконні мобілізаційні заходи, працюють мобільні мобілізаційні бригади, що розміщуються в публічних місцях, наприклад, біля торгових центрів. Про це повідомляє Представництво Президента України в Автономній Республіці Крим, передає УНН.

Місцеві жителі окупованого Криму повідомляють, що окупанти на території півострова посилюють незаконні мобілізаційні заходи, працюють мобільні мобілізаційні бригади, що розміщуються в публічних місцях, наприклад, біля торгових центрів. Вони агітують усіх чоловіків підписувати контракт із міноборони країни-агресорки – йдеться у повідомленні.
Зазначається, що в окупованому Севастополі біля входу в торгові центри “Апельсин” та “Мандарин” окупанти встановили мобільний пункт вербування на службу за контрактом.

Також у Представництві президента розповіли, що у Криму відбулися поховання щонайменше 791 солдат російської армії, 600 із них, ймовірно, були громадянами України.

Кількість поховань може бути більшою, оскільки значна частина відбувається без висвітлення. Підтверджено взяття в полон щонайменше 43 військовослужбовців рф з окупованого Криму, більшість з яких, ймовірно, є громадянами України – наголосили у представництві.

Читайте: ГУР знищив в Криму швидкісний ворожий катер (ВІДЕО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube