«Хотів покатати дівчат по місту»: у Миколаєві система «Безпечне місто» допомогла виявити 19-річного автокрадія


16:2717.04.2024

Вдень 13 квітня до чергової частини відділення поліції №1 Миколаївського районного управління звернулись двоє миколаївців: у одного викрали ВАЗ 21063, інший повідомив про крадіжку акумулятора із його автівки.

Про це повідомили в Миколаївській міськраді з посиланням на відділ комунікації поліції Миколаївської області, передає Інше ТВ.

Особу зловмисника правоохоронці встановили за допомогою записів, у тому числі з відеокамер, що під’єднані до системи «Безпечне місто», та упродовж декількох годин затримали його. Зловмисником виявився 19-річний мешканець Миколаївського району. Свій вчинок він пояснив бажанням покатати дівчат по місту.

Автомобіль та акумулятор поліцейські вилучили та в подальшому повернуть власникам.

Фігуранту про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 289 КК України «Незаконне заволодіння транспортним засобом» та ч. 4 ст. 185 КК України «Крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану». Санкції вказаних статей передбачають покарання до восьми років ув’язнення.

Як повідомляло Інше ТВ, У Миколаєві рецидивіст пограбував жінку у під’їзді будинку – його впіймали за допомогою системи «Безпечне місто» (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube