Херсонець, погрожуючи підірвати вибухівку, пограбував аптеку в Миколаєві (ФОТО)


17:2422.03.2024

Упродовж декількох годин співробітники карного розшуку встановили особу нападника та затримали його. Дії зловмисника слідчі кваліфікували за ч. 4 ст. 187 КК України. За вчинене чоловіку загрожує до 15 років ув’язнення.

Про це повідомили в поліції Миколаївської області, передає Інше ТВ.

Вранці 21 березня на спецлінію 102 надійшло повідомлення від фармацевта однієї з аптек Миколаєва про те, що на проспекті Центральному невідомий у медичній масці, тримаючи у руці підозрілий предмет та погрожуючи його застосувати, забрав із каси 700 гривень. Жінка одразу ж викликала охорону та повідомила про подію у поліцію.

Отримавши детальний опис зловмисника, оперативники Миколаївського райуправління поліції та управління карного розшуку обласного главку разом із фахівцями відділу кримінального аналізу провели низку поліцейських заходів та оперативно-розшукових дій. За допомогою записів, у тому числі з відеокамер, що під’єднані до системи «Безпечне місто», правоохоронці встановили особу нападника та упродовж декількох годин затримали його.

Зловмисником виявився 47-річний мешканець Херсона, який неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців.

Провівши невідкладний обшук за місцем тимчасового мешкання чоловіка у Миколаєві, поліцейські виявили та вилучили димову шашку, якою той погрожував співробітниці аптеки.

Слідчі затримали зловмисника у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Зі слів затриманого, відібрані грошові кошти з каси аптеки витратив на власні потреби.

Слідчі Миколаївського районного управління поліції за процесуального керівництва окружної прокуратури повідомили затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 187 Кримінального кодексу України «Розбій, вчинений в умовах воєнного стану». Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років з конфіскацією майна.

Нині суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави. Триває досудове розслідування.

Як повідомляло Інше ТВ, Житель Миколаєві приніс додому 8 касетних снарядів і почав розбирати. Зараз в реанімації (ФОТО, ВІДЕО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube