Мешканці Миколаєва віддали шахраям 68 тис.грн.


19:4730.06.2023

На гачок аферистів потрапили літня жінка, яку ошукав псевдо банкір, та 46-річний чоловік, який перейшов за посиланням, надісланим в один з месенджерів.

Про це повідомили в поліції Миколаївської області, передає Інше ТВ.

До відділення поліції №2 Миколаївського районного управління звернулась 71-річна місцева мешканка, яка повідомила, що стала жертвою шахрайських дій. Зі слів заявниці, на її мобільний зателефонував незнайомець, який представився співробітником одного з банків, та повідомив, що потрібно терміново перерахувати грошові кошти на іншу картку, тому що існує загроза втрати грошові кошти через шахраїв. Жінка, довірившись співрозмовнику, виконала усі його вказівки і перерахувала на рахунок афериста 33 тисячі гривень.

Того ж дня до відділення поліції №4 Миколаївського РУП звернувся 46-річний чоловік, який також потрапив в одну із розповсюджених шахрайську схему. Так, в одному з месенжерів заявник побачив оголошення про соціальні виплати. Заявник перейшов за посиланням та почав заповнювати свої анкетні дані та банківського рахунку. Через деякий час потерпілий виявив, що з його картки зникли грошові кошти – більше 35 тисяч гривень.

Як повідомляло Інше ТВ, На Миколаївщині правоохоронці встановлюють псевдобанкірів, які ошукали місцеву мешканку на 35 тисяч гривень



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube