Чоловік, який на Миколаївщині в травні продав 450 набоїв та кулемет Калашнікова, на час слідства буде під домашнім арештом (ФОТО)


16:4530.05.2023

Під процесуальним керівництвом Миколаївської окружної прокуратури слідчими СВ Миколаївського РУП ГУНП в області за оперативного супроводження УКР в Миколаївській області затримано в порядку ст. 208 КПК України мешканця с. Тернові Поди, 1961 року народження.

Чоловік упродовж травня 2023 року збув за винагороду бойові припаси різного калібру у кількості понад 450 шт та кулемет Калашнікова 7,62 мм.

Про це повідомили в Миколаївській окружній прокуратурі, передає Інше ТВ.

Окрім того, у ході санкціонованого обшуку за місцем проживання правопорушника виявлено та вилучено набої різного калібру в кількості понад 150 шт., які він зберігав за місцем мешкання з метою збуту.

За погодженням з прокурором Миколаївської окружної прокуратури слідчим 26 травня 2023 р. правопорушнику повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 263 КК України та відповідно до суду направлено клопотання про обрання запобіжного заходу.

Жовтневим районним судом 27 травня 2023 р. правопорушнику обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту з носінням електронного засобу контролю.

Як повідомляло Інше ТВ, на початку травня двоє мешканців Миколаєва продали автомат Калашнікова та 25 набоїв до нього за $1 тис. І були затримані поліцейськими.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube