На Миколаївщині затримали молодика за збут канабісу та незаконне зберігання гранат (ФОТО)


18:2103.05.2023

На території свого домоволодіння мешканець одного з сіл Миколаївського району зберігав гранати з запалами та збував канабіс мешканцям району. За вчинення вказаних злочинів фігуранту загрожує до десяти років ув’язнення.

Про це повідомили в поліції Миколаївської області, передає Інше ТВ.

Виявили злочин оперативники відділення поліції № 5 Миколаївського районного управління поліції. У ході проведення санкціонованого обшуку правоохоронці виявили та вилучили у приміщенні житлового будинку 24-річного чоловіка гранати Ф-1 та запали до них. Правоохоронцям чоловік розповів, що гранати він знайшов та вирішив зберегти.

Також у ході досудового розслідування поліцейські зафіксували та довели причетність зловмисника до збуту канабісу. Наркозілля чоловік розповсюджував серед знайомих та мешканців Миколаївського району.

Фігуранта слідчі затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Нині чоловіку повідомили про підозру за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» та за ч. 2 ст. 307 КК України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів». Санкції інкримінованих статей передбачають до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Вирішується питання про обрання зловмисникові запобіжного заходу.

Триває розслідування.

Як повідомляло Інше ТВ, кілька днів тому у Миколаєві затримали двох торговців зброєю (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube