Справа “п’яних вечірок”: двоє підозрюваних внесли заставу і вийшли з-під варти


14:0530.03.2023

Організатору у справі “пʼяних вечірок” суд продовжив запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, іншим двом підозрюваним – визначив заставу обсягом 402 600 грн, цим правом фігуранти скористалися. Прокуратура наразі оскаржує рішення. Про це журналісту УНН розповіла прессекретарка Київської обласної прокуратури Олена Ковальова.

Цитата

«28 березня було засідання в Шевченківському районному суді м. Києва щодо продовження запобіжних заходів двом підозрюваним так званих “блогерських вечірок”. Під час ухвалення рішення суд постановив, що організатору продовжено безальтернативний строк тримання під вартою до 1 травня, йому заставу не визначено. Другому підозрюваному також продовжено запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, проте суд визначив заставу, яка складає 150 оподаткованих мінімумів для працездатних осіб. Станом на сьогоднішній день це 402 600 грн. Своїм правом він скористався і вніс вказану заставу. Наразі ми готуємо оскарження. Третьому фігуранту було обрано запобіжний захід минулого тижня. Суд також обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою і визначив аналогічний розмір застави. Він скористався своїм правом і вніс вказану суму. Акцентую увагу, що прокуратура клопотала про безальтернативне тримання під вартою, це рішення також оскаржується», – розповіла Ковальова.

Читайте: У Первомайську на Миколаївщині домашній тиран, який знущався над своєю співмешканкою та її матір’ю, отримав 2 роки в’язниці



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube