На Миколаївщині – чергове вбивство після вживання спиртного і сварки


19:0417.03.2023

Слідчі затримали фігуранта в порядку ст. 208 КПК України та кваліфікували його протиправні дії за ч. 1 ст. 115 КК України «Умисне вбивство». За скоєне чоловіку загрожує до 15 років ув’язнення.

Про це повідомили в поліції Миколаївської області, передає Інше ТВ.

16 березня до Вознесенського районного управління поліції надійшло повідомлення від місцевого мешканця про те, що на території домоволодіння він виявив мертвим свого 38-річного сина. Судово-медичний експерт оглянув потерпілого та виявив на тілі ножові поранення.

Вжитими оперативними заходами оперативники обласного главку поліції спільно з співробітниками Вознесенського райуправління поліції встановили, що до скоєння злочину причетний 56-річний знайомий потерпілого.

Як з’ясували правоохоронці, напередодні зловмисник перебував у гостях у знайомого, де вони вживали спиртні напої, між чоловіками виникла сварка, яка переросла у бійку в ході якої, злочинець дістав з кишені ніж та наніс ножові поранення в область шиї та живота товариша.

З місця події поліцейські вилучили знаряддя злочину – ніж, та направили його на експертне дослідження.

Оперативники доставили зловмисника до відділку поліції, де слідчі затримали його в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

На Миколаївщині – чергове вбивство після вживання спиртного і сварки 1
На Миколаївщині – чергове вбивство після вживання спиртного і сварки 3

Слідчі за процесуального керівництва Вознесенської окружної прокуратури повідомили затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство». Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п’ятнадцяти років.

Слідчі за погодженням з прокурором направили в суд клопотання про обрання зловмиснику запобіжного заходу – тримання під вартою.

Наразі розслідування триває.

Як повідомляло Інше ТВ, На Миколаївщині під час сварки 75-річний чоловік зарізав свою сожительку і сам про це повідомив в поліцію (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube