В Миколаєві патрульні виявили двох водіїв «під кайфом» (ФОТО)


12:2916.03.2023

Обидва випадки сталися сьогодні, 16 березня, вночі.

Про це повідомили в УПП в Миколаївській області, передає Інше ТВ.

Так, близько 00.10, на проспекті Богоявленському патрульні поліцейські зупинили автомобіль Mercedes Benz за порушення ПДР. Під час спілкування з водієм стало відомо, що керманич взагалі не має права керування транспортним засобом, а також має явні ознаки наркотичного сп’яніння. Правоохоронці запропонували громадянину пройти огляд на стан сп’яніння у встановленому законом порядку, від чого водій відмовився.

Патрульні склали на чоловіка постанову за ч. 2 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має права керування таким транспортним засобом), а також протокол за ч.1 ст. 130 (Керування транспортним засобом особою в стані наркотичного сп’яніння) КУпАП.

Другий випадок стався близько 00.06 на вулиці Покровській (Велика Корениха). Патрульні поліцейські зупинили автомобіль ВАЗ за порушення ПДР. Під час спілкування з водієм правоохоронці виявили в останнього ознаки наркотичного сп’яніння. І цього разу водій відмовився від пропозиції пройти огляд на стан сп’яніння у встановленому законом порядку. Патрульні склали на керманича протокол за ч.1 ст. 130 (Керування транспортним засобом особою в стані наркотичного сп’яніння) КУпАП.

Як повідомляло Інше ТВ, Перші 8 автівок, конфіскованих в Латвії у п’яних водіїв, вирушили в Україну (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube