В 2022 році в Миколаївській області вчинено 13 навмисних вбивств


19:5314.03.2023

В 2022 році в Миколаївській області вчинено 13 навмисних вбивств. Але завдяки скоординованим заходам правоохоронних органів 12 було розкрито.

Про це стало відомо на координаційній нараді керівників правоохоронних органів, яка відбулась 14 березня під головуванням в.о. керівника Миколаївської окружної прокуратури Григорія Зінича, поінформували в Миколаївській окружній прокуратурі, передає Інше ТВ.

Як йдеться в повідомленні, за 12 місяців 2022 року спостерігалась позитивна тенденція до зменшення кількості зареєстрованих кримінальних правопорушень на 21,9% у порівнянні з аналогічним періодом 2021 року.

Завдяки вжитим заходам зменшилась загальна кількість зареєстрованих кримінальних правопорушень проти власності, зокрема, крадіжок, грабежів та розбоїв.

Відбулось зменшення кількості кримінальних правопорушень проти довкілля; проти безпеки руху та експлуатації транспорту; проти громадського порядку та моральності, у сфері службової діяльності та професійної діяльності, пов’язаної з наданням публічних послуг.

Активну позицію займають правоохоронні органи регіону щодо виявлення та розслідування кримінальних правопорушень, пов’язаних з розкраданням бюджетних коштів. Упродовж 2022 року до суду скеровано 5 обвинувальних актів у вказаній сфері стосовно 5 осіб.

Спільними зусиллями правоохоронних органів регіону вдалось викрити осіб за виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії Російської Федерації проти України. За результатами досудового розслідування до суду скеровано 5 обвинувальних актів у кримінальних провадження вказаної категорії.

Вжитими заходами на потреби Збройних Сил України в 1 кримінальному провадженні передано заставу в розмірі 335 тис. грн.

Як повідомляло Інше ТВ, У Первомайську на Миколаївщині 60-річний чоловік під час сварки вбив сусіда



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube