Миколаївські поліцейські затримали чоловіка, який наніс ножові поранення знайомому (ФОТО)


18:0230.01.2023

За вказаним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 КК України та повідомили зловмиснику про підозру. За скоєне йому загрожує до восьми років ув’язнення.

Про це повідомили в поліції Миколаївської області, передає Інше ТВ.

До Миколаївського районного управління поліції надійшло повідомлення від медиків, про те, що до них доставили 47-річного місцевого мешканця з ножовими пораненнями грудної клітини та черева.

У ході слідчо-оперативних заходів поліцейські встановили, що тілесні ушкодження потерпілий отримав від знайомого під час розпиття спиртних напоїв. Згодом 50-річного зловмисника оперативники доставили до райуправління поліції, де слідчі затримали його в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. З’ясувалось, що затриманий перебуває під слідством за вчинення домашнього насильства.

З місця події поліцейські вилучили знаряддя злочину – ніж – та направили його на експертне дослідження.

Слідчі за узгодженням із прокуратурою повідомили фігуранту про підозру за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 121 КК України «Умисне тяжке тілесне ушкодження». Суд обрав відносно підозрюваного запобіжний захід у вигляді арешту строком на 60 діб.

Потерпілий наразі перебуває у лікарні.

Слідчі дії тривають.

Як повідомляло Інше ТВ,  У Миколаєві поліцейські затримали чоловіка за пограбування знайомого



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube