На Миколаївщині затримали молодика з психотропами (ФОТО, ВІДЕО)


06:1618.01.2023

Молодик замовив наркотовар через Інтернет та отримав його поштовим сервісом для подальшого розповсюдження. За вчинене йому загрожує до восьми років ув’язнення.

Про це повідомили в поліції Миколаївській області, передає Інше ТВ.

Оперативники управління боротьби з наркозлочинністю Миколаївської області ДБН НПУ спільно з Управлінням внутрішньої безпеки в Миколаївській області ДВБ НПУ та слідчими відділення поліції №4 Миколаївського районного управління у ході відпрацювання оперативної інформації викрили 20-річного «закладника».

В одному із селищ Миколаївського району зловмисник саме отримав на пошті посилку із психотропною речовиною, яку замовив через соцмережу.

Поліцейські вилучили у зловмисника близько 50 грамів амфетаміну, що за цінами «чорного ринку» коштує майже 20 тисяч гривень. Зі слів молодика, психотропи він мав намір розповсюдити..

За вказаним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження, попередньо, за ознаками ч. 1 ст. 307 Кримінального кодексу України . Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років.

Усе вилучене поліцейські направили на експертне дослідження, за результатами якого буде надана остаточна правова кваліфікація дій зловмисника.

Як повідомляло Інше ТВ, В Миколаєві оперативники поліції вилучили у місцевого мешканця пакетики з наркотичною речовиною (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube