Окупанти вивезли у Ростов більш як 400 українських дітей – ЦНС


07:1207.01.2023

Окупанти масово вивозять українських дітей у великі міста й обласні центри РФ. Про це повідомляє Центр національного спротиву, пише Кореспондент.

Зазначається, що лише з тимчасово окупованої Горлівки Донецької області вивезли 414 дітей у Ростовську область на “святкові заходи”, де на дітей впливають за допомогою пропаганди.

До вивезення дітей залучають медичний персонал, який фактично бере участь у цьому злочині, спрямованому на знищення цілого покоління українців.

“У всіх російських школах на тимчасово окупованих територіях, які є просто пропагандистськими центрами із завезеними педагогами з РФ щодня проводяться “розмови про важливе”. Метою цих уроків є переконати місцевих дітей у тому, що РФ їх врятувала від “нацистів”, а захоплені землі споконвіку були російськими. Так у пам’яті дітей закарбовуються переваги РФ над їхньою Батьківщиною”, – йдеться у повідомленні.

У ЦНС додали, що окупанти збільшили кількість пропагандистських заходів у тимчасово окупованих південних районах України, де дітей звозять на виступи блогерів, спортсменів і музикантів із РФ.

Читайте: Абрамович перед вторгненням РФ в Україну переписав на дітей мільярди доларів, – The Guardian



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube