Патрульні Миколаївщини затримали «закладників» з наркотиками (ФОТО)


14:2806.01.2023

Більш ніж 260 «закладок» з наркотиками виявили патрульні у двох чоловіків, і обох громадян передали слідчим.

Про це повідомили в УПП в Миколаївській області, передає Інше ТВ.

Учора, 5 січня, близько 11-ї години в місті Нова Одеса на Миколаївщині під час відпрацювання порушень Правил дорожнього руху, патрульні Антон Лобода та Дмитро Шевченко помітили підозрілого чоловіка, який, побачивши правоохоронців, почав агресивно себе поводити та провокувати конфлікт. Така поведінка здалася інспекторам дивною, тому охоронці правопорядку вирішили перевірити чоловіка, і як виявилося згодом — недарма. Громадянин мав із собою 204 згортки, замотані ізострічкою з, ймовірно, наркотичними речовинами, а також 10 пакетиків з білою порошкоподібною речовиною, ймовірно, наркотичною. Чоловіка патрульні затримали, а на місце події викликали слідчих.

Другий випадок стався того ж дня, близько 22-ї години. Інспектори В’ячеслав Кудінов та Сергій Жирок отримали виклик, що біля одного з будинків в провулку Південному невідома особа щось шукає, ймовірно, закладки. Прибувши за вказаною адресою та обстеживши прилеглу територію, правоохоронці помітили схожого за описом чоловіка. Під час поверхневої перевірки охоронці порядку виявили у громадянина згортки з, ймовірно, наркотичними речовинами. Слідчі, що прибули на місце події, вилучили у чоловіка 58 таких згортків.

В поліції нагадуємо, що працює чат-бот DrugHunters створений для оперативного реагування патрульною поліцією на наркозлочини. Тож будьте свідомими й небайдужими, якщо помітили імовірні закладки чи закладників повідомляйте в чат-бот: https://t.me/drughunters_ukraine_bot

Як повідомляло Інше ТВ, У Вознесенську поліцейські викрили жінку на незаконному зберіганні наркотичних речовин, зброї та гранати (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube