Незаконно зберігав наркотики, зброю і вибухівку – у Миколаєві поліцейські затримали місцевого жителя (ФОТО)


16:4622.12.2022

Зловмисника затримали у порядку ст. 208 КПК України. Миколаївцю загрожує до семи років ув’язнення.

Про це повідомили в поліції Миколаївської області, передає Інше ТВ.

Отримавши оперативну інформацію про те, що 37-річний мешканець обласного центру зберігає у себе вдома наркотики та зброю, співробітники управління карного розшуку обласного главку поліції спільно із оперативниками та слідчими відділення поліції №1 Миколаївського райуправління провели санкціонований обшук за місцем проживання миколаївця.

Під час обшуку поліцейські виявили та вилучили у підозрюваного 15 набоїв калібру 9 мм, 3 бойових набої калібру 5,45, бойовий набій калібру 7,62, вибухівку типу РГД-5, чотири зіп-пакети з порошкоподібною речовиною білого кольору, невідомого походження, 8 зіп-пакетів з кристалічною речовиною білого кольору невідомого походження, 10 зіп-пакетів з кристалічною речовиною синього кольору невідомого походження, 40 згортків з ймовірною речовиною типу “Мефідрон”, скляну колбу з нашаруванням кристалічної речовини невідомого походження та ємність для фасування наркотичної речовини.

Все вилучене слідчі направили на дослідження.

Наразі затриманому слідчі повідомили про підозру за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 263 КК України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами». Після отримання результатів експертиз вирішуватиметься питання про оголошення чоловікові підозри за ч. 2 ст. 309 КК України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту». Нині за скоєне підозрюваного загрожує до семи років ув’язнення. Слідство триває.

Як повідомляло Інше ТВ, На Миколаївщині знайшли канабіс у 68-річного чоловіка – каже, вирощував для власних потреб (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube