На Миколаївщині чоловік крав з магазинів солодощі, продукти харчування та гроші – його затримали (ФОТО)


16:0117.12.2022

Злодій проникав до торгових приміщень та викрадав грошові кошти і продукти харчування. За вчинене йому загрожує до восьми років ув’язнення.

Про це повідомили в поліції Миколаївської області, передає Інше ТВ.

Упродовж тижня до Вознесенського районного управління поліції надходили заяви від власників магазинів та торгових кіосків про крадіжки належного їм майна.

За кожним фактом слідчі розпочали кримінальні провадження та пошук причетних до злочинів осіб. Провівши низку розшукових заходів, оперативники встановили особу правопорушника. Крадієм виявився 24-річний чоловік, який раніше неодноразово притягався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів.

Фігурант зламував замки дверей та вибивав вікна, щоб потрапити до приміщень. У такий спосіб чоловік скоїв п’ять крадіжок та завдав збитків на суму більше 20 тисяч гривень.

Нині триває розслідування кримінальних проваджень, розпочатих за ч. 4 ст. 185 КК України «Крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану».

За погодженням із процесуальним керівником Вознесенської окружної прокуратури слідчі повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні низки крадіжок. За скоєне крадієві загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років.

Нині суд обрав чоловікові запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Слідство триває.

Як повідомляло Інше ТВ, Мародери на війні. Учасники «Загону тероборони при президентові» підозрюються у крадіжці цінностей на 86 млн.грн. 



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube