Окупанти вивезли близько 2500 ув’язнених з колоній Миколаївщини і Херсонщини до рф, – росЗМІ 


07:0430.11.2022

Російські військові під час відступу з Херсонської області вивезли українських ув’язнених у десять колоній на території рф.

Про це повідомляє Цензор.НЕТ з посиланням на “Медузу“.

У травні ув’язнених з колоній у Херсонській та Миколаївській областях почали звозити до ВК-7 у Старій Збур’ївці, що за 50 кілометрів від Херсону. За два тижні до відступу російських військ із Херсону в листопаді російські військові стали перевозити ув’язнених у колонії рф.

Відомо, що близько 2500 громадян України вивезли до трьох російських колоній у Краснодарському краї та Волгоградській області.

Правозахисники також з’ясували, що українські в’язні з’явилися у Володимирській області. Правозахисники отримали кілька повідомлень, що за місяць українців планують почати розподіляти по інших колоніях у росії.

Глава Gulagu.net Володимир Осєчкін повідомив, що з українськими в’язнями, які прибувають до російських колоній, жорстоко поводяться, проти них застосовують електрошокери. 

За його даними, з українцями працює відділ спеціального призначення УФСВП, а від російських в’язнів їх ізолюють.

Як повідомляло Інше ТВ, Вивезли засуджених та облаштувались у колонії – прокурори оглянули ще одне місце дислокації окупантів у Снігурівці на Миколаївщині (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube