На Миколаївщині виявили чергову прихильницю «руського миру» – 55-річна жителька Вознесенська виправдовувала окупантів в соцмережах


12:4521.11.2022

За процесуального керівництва Вознесенської окружної прокуратури Миколаївської області повідомлено про підозру 55-річній мешканці міста Вознесенська за фактом виправдовування, визнання правомірною та заперечення збройної агресії рф проти України (ч. 2 ст. 436-2 КК України).

Про це повідомили в пресслужбі Миколаївської обласної прокуратури, передає Інше ТВ.

За даними слідства, підозрювана з березня по вересень 2022 року у власному акаунті забороненої соціальної мережі «Однокласники» активно публікувала дописи, у яких містилися матеріали, які виправдовували, заперечували та визнавали правомірною агресію рф проти України.

Досудове розслідування здійснюється слідчими Вознесенського районного управління поліції за оперативного супроводу співробітників управління СБУ в області.

У разі доведення вини їй загрожує покарання у виді обмеження волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк, з конфіскацією майна або без такої.

Як повідомляло Інше ТВ, кілька днів тому про підозру за цією ж самою статтею було повідомлено про підозру мешканцю Южноукраїнська.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube