У деокупованій Снігурвці прокурори збирають докази воєнних злочинів рф. Як виглядає місто після окупантів (ФОТО)


14:1318.11.2022

Прокурори відділу протидії злочинам, вчиненим в умовах збройного конфлікту, Миколаївської обласної прокуратури у складі спільних груп з працівниками Служби безпеки України, поліції та експертами продовжують документувати злочини російських військових на деокупованих територіях Миколаївщини.

З початку деокупації міста Снігурівка правоохоронці проводять огляди та фіксацію наслідків систематичних ворожих обстрілів приватних будинків, навчальних закладів, об’єктів соціальної та критичної інфраструктури, а також місць дислокації військовослужбовців рф в місті.

Про це повідомили в пресслужбі Миколаївської обласної прокуратури, передає Інше ТВ.

Встановлено та вилучено різноманітні боєприпаси та уламки від ворожих снарядів, записи та іншу документацію, які допоможуть слідству ідентифікувати особовий склад загарбників, які перебували у Снігурівці.

За процесуального керівництва обласної прокуратури тривають досудові розслідування у кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч.ч. 1, 2 ст. 438 КК України).

Як повідомляло Інше ТВ, Поблизу Снігурівки під час розміновування отримав поранення начальник вибухотехників поліції Миколаївщини



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube