Задокументовано понад 400 російських військових злочинів на Херсонщині


07:3014.11.2022

Слідчими вже задокументовано понад 400 російських військових злочинів на території Херсонської області, знаходять тіла вбитих росіянами цивільних та військових. Про повідомив президент України Володимир Зеленський, пише Кореспондент.

“У Херсонській області російська армія залишила по собі такі ж звірства, як і в інших регіонах нашої держави, знайдемо та притягнемо до відповідальності кожного вбивцю”, – наголосив Зеленський.

Зеленський повідомив, що на Херсонщині продовжується затримання російських солдатів і найманців, яких кинули на цій території, та знешкодження диверсантів.

За словами президента, на Херсонщині буде забезпечено стабілізацію та відновлення правопорядку у 226 населених пунктах, “це понад 100 тисяч місцевих мешканців станом на цей час”.

“Ми повертаємо зв’язок, інтернет, телебачення. Ми робимо все, щоб якнайшвидше відновити нормальні технічні можливості постачання електрики та води. Повернемо транспортне сполучення та пошту. Повернімо швидку допомогу та нормальну медицину. компаній. Наша присутність відчуватиметься. Відчуватиметься тим, що життя є”, – підкреслив президент.

За його словами, ситуація на Херсонщині залишається все ще небезпечною через міни.

“Проводячи розмінування, загинув один із саперів, ще четверо отримали поранення”, – додав глава держави.

Читайте: Країна без вихідних. Усі ми вже відчуваємо, як наближається наша перемога, – Зеленський (ВІДЕО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube