В звільненій від окупантів Снігурівці на Миколаївщині виявили катівню – ЗМІ (ФОТО)


06:3512.11.2022

У населеному пункті Снігурівка, що був захоплений російськими військами до 10 листопада, коли його звільнили українські воїни, окупанти катували місцевих жителів. Там виявили катівню, де росіяни знущалися з українців.

Про це повідомив офіцер Армії оборони Ізраїлю Ігаль Левін. На своєму каналі в Telegram він показав це місце, пише OBOZREVATEL.

На фото – приміщення, де, як стверджує Левін, знаходилася катівня. Де саме розташована ця кімната, він не уточнив. Судячи з фото, йдеться про тюремну камеру.

“Катівня у Снігурівці, де рашисти катували українців та українок”, – йдеться в повідомленні.

В звільненій від окупантів Снігурівці на Миколаївщині виявили катівню – ЗМІ (ФОТО) 1
В звільненій від окупантів Снігурівці на Миколаївщині виявили катівню – ЗМІ (ФОТО) 3

Раніше у пресслужбі Головного управління Національної поліції України в Миколаївській області повідомили, що російські окупанти зруйнували будинок поліції у Снігурівці. Як стверджує начальник ГУНП Сергій Шайхет, там росіяни займалися тортурами.

“Попереду багато роботи – як щодо встановлення Закону і притягнення кожного винного до відповідальності, так і до відновлення зруйнованих будівель!” – сказав він.

Як повідомляло Інше ТВ, начальник Миколаївської ОВА Віталій Кім відвідав звільнені території і пообіцяв повідомити про терміни відновлення водопостачання Миколаєва (ФОТО, ВІДЕО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube