Банда російських військових в Херсоні захопила зброю і втекла в Крим


19:5706.10.2022

Із військової частини козачого загону “Дон”, розташованої в анексованому Херсоні, втекла група російських військовослужбовців – їх оголошено в розшук. Фотографії орієнтування на військових опублікували в телеграм-каналах, зокрема в телеграмі депутата Верховної Ради Олексія Гончаренка. Їх також опублікувала голова фонду “Русь сидящая” Ольга Романова.

Згідно з орієнтуванням, із частини втекли 13 військовослужбовців. Із собою вони взяли зброю, боєприпаси і викрали два автомобілі Міноборони РФ.

З орієнтування випливає, що щонайменше троє з тих, хто втік із військової частини, до участі у війні проживали в Москві.

Банда російських військових в Херсоні захопила зброю і втекла в Крим 1
Банда російських військових в Херсоні захопила зброю і втекла в Крим 5

“При встановленні осіб та їх затриманні дотримуватися крайньої обережності, озброєні автоматичною зброєю, пістолетами, підствольним гранатометом, пострілами до нього і ручними гранатами. Вкрай небезпечні, мають бойовий та оперативний досвід, підозрюються в серії тяжких та особливо тяжких злочинів на території Херсонської області”, – йдеться в орієнтуванні.

Банда російських військових в Херсоні захопила зброю і втекла в Крим 3
Банда російських військових в Херсоні захопила зброю і втекла в Крим 6

За останніми даними, військовослужбовці поїхали з Херсона до Криму. На півострів вони в’їхали вже на чотирьох автомобілях. Наразі їхнє місцезнаходження невідоме.

“Кримінальні злочинці, які пішли на війну, очікувано озброїлися, сколотили банду і поїхали на гастролі. З автоматами і гранатометами на автомобілях, що належать Міноборони РФ”, – прокоментував ситуацію глава “Агори” Павло Чиков.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube