В Миколаєві судитимуть поліцейського за збут наркотиків


18:2303.10.2022

Миколаївська обласна прокуратура затвердила та скерувала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно дільничного офіцера поліції одного з райвідділів поліції м. Миколаєва за фактом незаконного придбання, зберігання та збуту особливо небезпечних наркотичних засобів (ч.2 ст.307 КК України).

Про це повідомили в пресслужбі Миколаївської обласної прокуратури, передає Інше ТВ.

Слідством встановлено, що правоохоронець збував особливо небезпечний наркотичний засіб – канабіс – наркозалежним мешканцям Миколаєва. У ході санкціонованого судом обшуку у обвинуваченого вилучено понад півкіло особливо небезпечного наркотичного засобу – канабіс.

Зловмисник перебуває під вартою.

Досудове розслідування здійснювалось слідчими ТУ ДБР, розташованого у м. Миколаєві, за оперативного супроводу Миколаївського управління ДВБ Нацполіціії України.

У разі доведення вини йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.

Як повідомляло Інше ТВ, у серпні за процесуального керівництва Миколаївської обласної прокуратури повідомлено про підозру дільничному офіцеру поліції одного з райвідділів поліції м. Миколаєва за фактом незаконного збуту наркотичних засобів (ч.2 ст.307 КК України).



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube