І метамфетамін, і канабіс: у Миколаєві поліцейські затримали місцевого мешканця за розповсюдження «закладок» (ФОТО)


16:1116.09.2022

Вчора, 15 вересня, під час патрулювання вулиць Миколаєва бійці роти поліції особливого призначення виявили чоловіка, який мав при собі згортки із наркотичними речовинами. Нині йому загрожує до десяти років ув’язнення.

Про це повідомили в поліції Миколаївської області, передає Інше ТВ.

На місце події прибула слідчо-оперативна група Миколаївського районного управління поліції, співробітники якої вилучили у чоловіка 27 згортків з речовиною білого кольору та 12 із канабісом.

Зі слів зловмисника, наркотичні засоби він замовляв в інтернет-магазині, які отримував на пошті. Надалі збував їх шляхом закладок на вулицях обласного центру.

Слідчі затримали 27-річного чоловіка в порядку ст. 208 КПК України.

У ході проведення слідчих (процесуальних) дій під час обшуку у домоволодінні затриманого правоохоронці також виявили та вилучили 45 згортків із метамфетаміном та 19 з канабісом.

Усе вилучене поліцейські направили на експертне дослідження. 

За вказаним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 307 ККУ «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів». Санкція статті передбачає до десяти років позбавленням волі.

За узгодженням із прокуратурою затриманому оголошено про підозру. Найближчим часом суд обиратиме йому запобіжний захід.

Триває слідство.

Як повідомляло Інше ТВ, У Первомайському районі Миколаївщини поліцейські вилучили у двох чоловіків майже 200 рослин конопель та канабіс (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube