Мешканка Южноукраїнська у соцмережах виправдовувала збройну агресію рф – їй повідомили про підозру (ФОТО)


10:5620.08.2022

За процесуального керівництва Южноукраїнського відділу Вознесенської окружної прокуратури Миколаївської області мешканці міста Южноукраїнська повідомлено про підозру у поширенні матеріалів, у яких міститься виправдовування та заперечення збройної агресії рф проти України, розпочатої у 2014 році, а також глорифікація її учасників (ч. 2 ст. 436-2 КК України).

Про це повідомили у пресслужбі Миколаївської обласної прокуратури, передає Інше ТВ.

За даними слідства, підозрювана поширювала у соціальній мережі відео та фото матеріали щодо виправдовування дій російських окупантів, заперечення збройної агресії рф проти України та глорифікації осіб, які здійснювали збройну агресію.

Досудове розслідування здійснюється відділенням поліції №3 Вознесенського районного управління поліції за оперативного супроводу управління СБУ в області.

Мешканка Южноукраїнська у соцмережах виправдовувала збройну агресію рф – їй повідомили про підозру (ФОТО) 1
Мешканка Южноукраїнська у соцмережах виправдовувала збройну агресію рф – їй повідомили про підозру (ФОТО) 3

У разі доведення вини їй загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк до п’яти років з конфіскацією майна або без такої.

Як повідомляло Інше ТВ, Березнегуватську громаду на Миколаївщині росіяни обстрілюють щодня. Але й там знайшлась 20-річна палка прихильниця «руського миру» (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube