Другий пішов: в Миколаєві тепер повідомили про підозру директору підприємства в заволодінні 0,5 млн.грн. бюджетніх коштів


16:5811.08.2022

44-річний чоловік заволодів близько 0,5 млн. гривень міської ради за фактично невиконанні підрядні роботи з реконструкції та термосанації будівлі дошкільного навчального закладу.

Про це повідомили в поліції Миколаївської області, передає Інше ТВ.

Слідчі встановили, що у 2017 році ексдиректор департаменту міськради, зловживаючи своїм службовим становищем, на підставі завідомо підроблених офіційних документів щодо виконання підрядних робіт, безпідставно перерахував бюджетні кошти на адресу підрядника за фактично їх невиконання. А директор підприємства здійснив заволодіння грошовими коштами Миколаївської міської ради під час виконання робіт з розробки проектно-кошторисної документації.

10 серпня слідчі повідомили про підозру фігуранту за ознаками злочинів, передбачених ч. 5 ст. 191 КК України.

Як повідомляло Інше ТВ, в червні у Миколаєві слідчі повідомили про підозру ексдиректору департаменту міськради за незаконне заволодіння 0,5 млн. бюджетних коштів за фактично невиконанні підрядні роботи з реконструкції та термосанації будівлі дошкільного навчального закладу на підставі завідомо підроблених офіційних документів.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube