На Миколаївщині чоловік облив бензином та підпалив співмешканку після сумісного розпиття спиртного – жінка в важкому стані (ФОТО)


15:1604.08.2022

Ввечері 3 серпня до Первомайського районного відділу поліції надійшло повідомлення від медиків про те, що з опіками тіла до них доставили 21-річну мешканку одного із сіл району.

У ході слідчо-оперативних дій поліцейські з’ясували, що жінка отримала опіки після конфлікту, який виник із її 29-річним співмешканцем у ході спільного застілля. Чоловік облив жінку бензином та підпалив. Крики на допомогу почула сусідка, вона й викликала швидку.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Миколаївської області, передає Інше ТВ.

З місця події правоохоронці доставили зловмисника до райвідділу поліції, де слідчі затримали його в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

На Миколаївщині чоловік облив бензином та підпалив співмешканку після сумісного розпиття спиртного – жінка в важкому стані (ФОТО) 1
На Миколаївщині чоловік облив бензином та підпалив співмешканку після сумісного розпиття спиртного – жінка в важкому стані (ФОТО) 3

Зараз потерпіла перебуває у лікарні, її стан лікарі оцінюють як важкий.

Слідчі за процесуальної підтримки Первомайської окружної прокуратури вручили фігуранту повідомлення про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України «Умисне тяжке тілесне ушкодження». За скоєне чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років.

Найближчим часом у суді вирішуватиметься питання про обрання запобіжного заходу підозрюваному. Слідчі дії тривають.

Як повідомляло Інше ТВ, На Миколаївщині подружжя вбило, розчленувало й закопало свого товариша по чарці (ФОТО, ВІДЕО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube