Справа в.о. начальника Регіонального офісу водних ресурсів, якого у травні затримали в Миколаєві на хабарі в 10 тис.грн., пішла до суду


18:0203.08.2022

Як повідомляло Інше ТВ, 26 травня було затримано виконувача обов’язків начальника Регіонального офісу водних ресурсів у Миколаївській області на хабарі в 10 тис.грн.

Наразі прокурором Миколаївської окружної прокуратури затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно колишнього в.о. начальника Регіонального офісу водних ресурсів у Миколаївській області за фактом одержання неправомірної вигоди, вчинене службовою особою, яка займає відповідальне становище (ч. 3 ст. 368 КК України).

Про це повідомили у пресслужбі Миколаївської обласної прокуратури, передає Інше ТВ.

Слідством встановлено, що посадовець одержав від підприємця 10 тис грн за укладання договору зберігання майна. Наприкінці травня 2022 року правоохоронці викрили посадовця «на гарячому» – саме під час отримання грошей.

Досудове розслідування здійснювалось слідчими відділу поліції N 5 Миколаївського районного управління поліції під оперативним супроводом управління Служби безпеки України в області.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube