20 тис.грн. за фальсифікацію висновку меддосліджень – у Миколаєві на хабарі затримали медпрацівника, який хотів «відмазати» учасника ДТП (ФОТО)


12:4901.08.2022

Неправомірну вигоду працівник медзакладу вимагав і отримав від  миколаївця за вирішення питання про внесення завідомо неправдивих даних у висновку про проходження лабораторного дослідження на вміст наркотичних засобів. Нині чоловікові загрожує до восьми років позбавлення волі.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Миколаївської області, передає Інше ТВ.

Викрили протиправну діяльність 32-річного медпрацівника співробітники управління стратегічних розслідувань разом зі слідчими слідчого управління ГУНП.

Нині триває розслідування кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст. 369-2 Кримінального кодексу України «Зловживання впливом – прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди для себе чи третьої особи за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, поєднане з вимаганням такої вигоди».

Слідчі затримали чоловіка у порядку ст. 208 КПК України.

Як повідомляло Інше ТВ, Поліцейські Миколаївщини затримали учасників злочинної групи за незаконний «трансфер» призовників за кордон (ФОТО, ВІДЕО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube