Викрито схему відчуження держмайна профспілками – ДБР


15:0227.07.2022

Співробітники Державного бюро розслідувань викрили багатомільйонну схему розкрадання майна профспілкових організацій. Про це повідомляє Кореспондент.

Задокументовано, що з 1992 року по сьогодні посадові особи Федерації профспілок України та підконтрольних федерації приватних акціонерних товариств, за попередньою змовою групою осіб, оформляли відчуження курортно-оздоровчих, спортивних та інших державних комплексів.

“Без обов’язкового погодження Фонду держмайна посадовці незаконно продали 80 майнових комплексів у різних регіонах України”, – йдеться у повідомленні.

“За матеріалами ДБР суди вже наклали арешт на 80 об’єктів нерухомості. Майно передано Національному агентству України з виявлення, розшуку та управління активами, отриманими від корупційних та інших злочинів (АРМА). Усі доходи від експлуатації повернутого бюро майна будуть направлені до бюджету держави”, – додали у ДБР.

Так, серед переданих АРМА об’єктів – готелі Турист та Дружба у Києві, санаторії Жовтень у Конча-Заспі, Куяльник в Одесі, Моршинський у Львівській області та Поляна на Закарпатті, спортивні комплекси, зокрема будівля, в якій розташований Kyiv Sport Club.

Читайте: Лавринович і Грищенко перебувають за межами України, їх оголосили у розшук – ДБР



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube