На Миколаївщині у двох чоловіків поліція вилучила корпуси гранат, підривачі, канабіс та прекурсори (ФОТО)


19:1110.06.2022

За незаконне зберігання зброї та наркотиків мешканцям Миколаївського району загрожує до семи років позбавлення  волі. Нині тривають експертні дослідження, після яких будуть прийняті подальші процесуальні рішення.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Миколаївської області, передає Інше ТВ.

Отримавши оперативну інформацію про те, що двоє чоловіків за місцем проживання зберігають наркотичні засоби, оперативники управління боротьби з наркозлочинністю в Миколаївській області ДБН НПУ та слідчі відділення поліції № 8 Миколаївського районного управління поліції за процесуального керівництва окружної прокуратури провели низку санкціонованих обшуків у їхніх домоволодіннях. 

У помешканнях чоловіків 46-ти та 37 років поліцейські вилучили різноманітні колби, пробірки, пляшки, електронні ваги та майже 100 грамів прекурсорів, призначених для виготовлення амфетаміну та канабіс, а також дві гранати типу РГД-5, два підривачі до ручної гранати типу УЗРГМ.

Усе вилучене направлено на експертизу, за результатами якої вирішуватиметься питання щодо повідомлення чоловікам про підозру у скоєнні злочинів одразу за декількома статтями Кримінального кодексу України: незаконне придбання та зберігання наркотичних засобів і психотропних речовин без мети збуту та у великих розмірах – ч. 2 ст. 309, та за незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами – ст. 263 КК України. 

Санкції статей передбачають покарання до семи років позбавлення волі.

Триває слідство.

Як повідомляло Інше ТВ, У Миколаєві поліцейські викрили місцевого мешканця з майже 0,5 кг канабісу – він його отримав поштовим відправленням (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube