Більше 1 кг канабісу та рослин коноплі вилучили поліцейські у жителя Миколаєва (ФОТО)


20:3024.05.2022

Оперативники Управління боротьби з наркозлочинністю ДБН НПУ спільно зі слідчими Миколаївського районного управління поліції за підтримки окружної прокуратури Миколаєва провели санкціонований обшук у домоволодінні 37-річного миколаївця.

Правоохоронці виявили та вилучили у помешканні чоловіка понад кілограм наркотичних засобів – канабіс, а у дворі – коноплі.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Миколаївської області, передає Інше ТВ.

Слідчі проводять досудове розслідування кримінального провадження за ст. 309 КК України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» та ст. 310 КК України «Посів або вирощування конопель». Санкції статей передбачають покарання у вигляді обмеження волі до п’яти років.

Вилучене правоохоронці направили на експертне дослідження, за результатами якого будуть прийняті подальші процесуальні рішення.

Як повідомляло Інше ТВ, На Миколаївщині судитимуть мешканку Кіровоградської області за розповсюдження закладок у Первомайську (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube