Ще один зрадник: жителя Очакова, який схвалював агресію росії у соцмережах, пов’язала СБУ


09:1605.05.2022

Співробітники СБУ в Миколаївській області викрили мешканця м. Очаків, який поширював пропагандистські матеріали, спрямовані на виправдування та схвалення збройної агресії російської федерації проти України.

Про це повідомили в УСБУ в Миколаївській області, передає Інше ТВ.

Встановлено, що зловмисник за допомогою персонального комп’ютера та мобільного телефону, використовуючи профілі у соціальній мережі, розміщував та поширював відеоматеріали, у яких містилася інформація щодо схвалення та виправдування збройної агресії російської федерації проти України, заперечення тимчасової окупації частини території України а також глорифікацію військовослужбовців зс рф, тим самим пропагував війну та здійснював психологічний вплив на користувачів соціальних мереж.

Під час проведення обшуку фігуранта провадження співробітники виявили та вилучили комп’ютерну техніку і мобільний телефон з доказами протиправної діяльності.

Наразі пропагандисту повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 436-2 (виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії рф проти України, глорифікація її учасників) Кримінального кодексу України.

Заходи із припинення протиправної діяльності проводили співробітники СБУ в Миколаївській області спільно зі слідчими поліції ГУ НП в Миколаївській області за процесуального керівництва Миколаївської окружної прокуратури.

Як повідомляло Інше ТВ, На Миколаївщині заступниці голови райради Тетяні Мезіній, яка співпрацює з окупантами у Снігурівці, заочно повідомили про підозру у колабораційній діяльності



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube