СБУ виявила поблизу від Миколаєва схрон з російським протитанковим комплексом «Корнет», а біля Вознесенська – трьох рашистів


15:3829.04.2022

СБУ затримала російських військових, які намагались захопити Південноукраїнську АЕС, а біля Миколаєва виявила схрон для російської ДРГ.

Про це повідомили у пресцентрі СБУ, передає Інше ТВ.

Так, співробітники СБУ затримали трьох російських військових у Вознесенському районі. Рашисти ховалися в покинутих будівлях поблизу райцентру. Встановлено, що вони входили до складу ворожого угруповання, яке брало участь у спробах захоплення Південноукраїнської АЕС. У складі мінометних розрахунків окупанти обстрілювали область, у тому числі місця проживання мирних мешканців.

Крім того, СБУ виявила поблизу Миколаєва ворожий схрон з протитанковим озброєнням. Схованку облаштували учасники російської ДРГ, які планували вчинення диверсій у місті. Під час огляду схованки правоохоронці вилучили протитанковий ракетний комплекс «Корнет» та гранатомети російського виробництва.

Як повідомляло Інше ТВ, російські військові слідом за Запорізькою атомною електростанцією намагалися захопити Південноукраїнську АЕС, але українські військові зупинили наступ – і загарбники не пройшли.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube