У Миколаєві на блокпосту правоохоронці затримали чоловіка з наркотиками (ФОТО)


16:1928.04.2022

Оперативники Управління боротьби з наркозлочинністю ДБН НПУ спільно із дізнавачами відділення поліції № 2 Миколаївського райуправління  поліції та кінологами викрили мешканця області, який перевозив наркотичну речовину.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Миколаївської області, передає Інше ТВ.

Вчора, 27 квітня, на одному із блокпостів у обласному центрі поліцейські зупинили автомобіль Hyundai, під керуванням 40-річного чоловіка. В ході поверхневого огляду серед особистих речей громадянина поліцейські виявили висушені та подрібнені рослини конопель.

Зі слів чоловіка, канабіс йому потрібен для власного вживання.

На місці дізнавач в порядку ст. 298-2 КПК України затримав вказаного 40-річного чоловіка та вилучив вказаний наркотичний засіб.

Нині дізнавачі проводять досудове розслідування кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 309 КК України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту».

За вказане кримінальне правопорушення зловмиснику загрожує до п’яти років обмеження волі.

Вилучене правоохоронці направили на експертизу, за результатами якої відносно правопорушника будуть прийняті подальші процесуальні рішення.

Як повідомляло Інше ТВ, Набої, пістолети, граната, підривач, а ще наркотики – що вилучили поліцейські у 36-річного миколаївця (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube