Раніше судимого жителя Первомайська підозрюють у вчиненні серії крадіжок з будинків та шахрайства (ФОТО)


18:4728.01.2022

Зловмисник викрадав переважно техніку та електроінструменти, проникаючи до осель громадян, коли їх не було вдома.

Загальна сума матеріального збитку, завданого потерпілим, становить майже 12 тисяч гривень. Провівши необхідні слідчі дії, поліцейські повернули майно власникам.

Про це повідомили в первомайському райвідділі поліції, передає Інше ТВ.

Заяви про крадіжки від жителів Первомайська почали надходити до райвідділу поліції з грудня минулого року. Встановили особу зловмисника оперуповноважені кримінальної поліції в результаті проведених оперативно-розшукових заходів.

Відомо, що 38-річний місцевий мешканець, який вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за різні злочини та має непогашену судимість, проникав до будинків заявників, та викрадав майно, яке на його погляд представляло цінність й забирав усе, що міг винести: мобільні телефони, побутову техніку, електроінструменти, велосипед, обігрівальні прилади, технічні запчастини тощо.

Слідчими проводиться розслідування кримінальних проваджень, розпочатих за ч.ч. 2 та 3 ст. 185 КК України «Крадіжка вчинена повторно та поєднана з проникненням у житло», ч. 1 ст. 190 КК України «Шахрайство». Відповідно до санкцій вказаних статей зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до шести років.

За погодженням із процесуальним керівником Первомайської окружної прокуратури зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні шести крадіжок та одного шахрайства.

Слідство триває.

Наразі правоохоронці перевіряють причетність підозрюваного до аналогічних злочинів на території Миколаївської області.

Як повідомляло Інше ТВ, У Миколаєві впіймали злодіїв, які крали деталі з кондиціонерів.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube