Нелюдська жорстокість: у Новій Одесі жінка намагалась відрізати голову живому псу – поліція Миколаївщини відкрила кримінальне провадження (ФОТО)


15:3620.12.2023

У Миколаївському районі поліцейські розпочали кримінальне провадження за фактом жорстокого поводження із твариною.

Про це повідомили в поліції Миколаївської області, передає Інше ТВ.

«Інформація про те, що у м. Нова Одеса на місцевому базарі громадяни жорстоко поводились із собакою, поліцейським стала відома під час моніторингу засобів масової інформації. Співробітники відділення поліції №6 Миколаївського районного управління перевірили інформацію та підтвердили факт жорстокого поводження із твариною.

Вжитими заходами поліцейські встановили 59-річну місцеву мешканку, яка причетна до спричинення ушкоджень тварині.

За вказаним фактом слідчі відділення поліції № 6 Миколаївського районного управління розпочали кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 299 Кримінального кодексу України «Жорстоке поводження з тваринами». Санкція статті передбачає до трьох років ув’язнення.

Нині тривають слідчі дії. Вирішується питання про оголошення жінці про підозру», – йдеться в сьогоднішньому повідомленні пресслужби поліції.

Про цей жахливий випадок вчора, 19 грудня, на своїй сторінці в Фейсбук написала відома в місті ветеринарка Ганна Полянська, яка врятувала нещасній тварині життя.

«У Новій Одесі на ринку намагалися відрізати собаці голову. Живій собаці. Ножем. Серед білого дня. Шукаємо свідків і, мабуть, хочемо, щоб їх покарали.

З собакою все гаразд. Зашили, знеболили, житиме. Або довго, або до наступної спроби людей її вбити», – написала Ганна Полянська і оприлюднила фото постраждалої тварини.

Як повідомляло Інше ТВ, Жінці, яка знущалась з вівчарки у Ковелі, загрожує до 8 років тюрми — Нацполіція.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube